Bruger du støvler? Hvis det er tilfældet, så er vores Boot Strap bæltet for dig. Den brede rem og grove spænde passer godt med et sæt støvler eller Chelsea boots.

Vores Boot Strap er designet til at blive båret i chinos og jeans parret med et stilfuldt sæt støvler. Remmens bredde på 3,8 cm og det grove spænde giver bæltet et maskulint udtryk. Det er for meget til formelle eller mere elegante weekendoutfits, men det er det perfekte match til et par støvler. De maskuline og rå toner i både bæltet og støvlerne vil komplimentere hinanden godt og giver harmoni i din stil. For sig selv, ville hvert element tiltrække sig for meget opmærksomhed, men når de sættes sammen, giver balance i et elegant outfit til de koldere måneder.

Remmen er lavet af 100% ægte læder, der giver dig den bedste holdbarhed og et ensartet udseende gennem bæltets levetid. Hullerne til spændet er lavet til at mstche den lange levetid med deres ovale form. Et ovalt hul lader stiften i spændet hvile ubesværet i det og reducere stress og slid markant.

Endelig er spændet aftageligt, hvilket giver mulighed for brugerdefinerede justeringer af bæltets længde. Det betyder, at hvis du er i mellem størrelser, bør du vælge den større størrelse og skære overskydende længde fra. For at gøre dette skal du fjerne spændet, skære den ønskede længde af og lave et nyt hul til spændets skrue.

Størrelsesguide

Bæltets størrelse måler, fra der hvor spændet fastgøres (punkt A nedenfor) til enden af bæltets spids (punkt B nedenfor). Generelt bør dit taljemål være ca. 15-20 cm kortere end bæltet for at opnå en god pasform.

Tegning af mål for bælte

size guide til bælter