Med sin elegante stil, tekstur i overfladen og det diskrete spænde er vores Derby Strap det perfekte allround bælte.

Vi designede vores Derby Strap med det formål at det skulle have den samme alsidighed af en klassisk derby sko, som ligeledes er et perfekt match til vores Derby Strap. Spændet er pænt og klassisk, hvilket gør at det passer godt i formelle outfits. Spændets børstede overflade gør det mere afslappet end et klassisk blankt spænde, der gør bæltet til en god allrounder. Læderet er blevet behandlet, så overfladen har lidt shine, der matcher til dine sko (der er naturligvis er pudset for nylig, ikke?). Endelig er der tekstur i overfladen af læderet, som løsner op i stilen og gør det kan komplimentere en række forskellige outfits.

Bæltet er 3,3 cm bredt og lavet af to lag ægte læder med en syntetisk kerne. Dette giver mulighed for at lave detaljer med syninger uden at gå på kompromis med udseendet og hvordan bæltet mærkes. Hullerne er ovale for at forbedre holdbarheden og levetiden af bæltet.

Spændet er aftageligt, hvilket giver mulighed for brugerdefinerede justeringer for bæltet længde. Det betyder, at hvis du ligger mellem to størrelser, bør du vælge den største og skære den overskydende længde af efterfølgende. For at gøre dette skal du fjerne spændet, afskære den ønskede længde og slå et nyt hul til spændets skrue. Hvis du beslutter dig for at justere længden, skal du være opmærksom på syningerne og sørge for, at du forsegler de åbne ender, der opstår når du skærer i bæltet. Du kan fx smelte dem forsigtigt med en lighter for at undgå at trådene trævler op.

Størrelsesguide

Bæltets størrelse måler, fra der hvor spændet fastgøres (punkt A nedenfor) til enden af bæltets spids (punkt B nedenfor). Generelt bør dit taljemål være ca. 15-20 cm kortere end bæltet for at opnå en god pasform.

Tegning af mål for bælte

size guide til bælter