Vores Face wash er mild, nem at bruge og fri for parfume. Det er en ansigtsrens med en let eksfolierende effekt fra AHA-frugtsyre, som forsigtigt fjerner døde hudceller. Den indeholder også hydrolyseret kollagen, som blødgør og forbereder huden til at absorbere fugt.

På almindeligt dansk: Det renser dit ansigt for snavs og død hud, og forbereder huden til at modtage fugt fra en Moisturiser.

Du bør holde dig væk fra at bruge normale shower gels til ansigtet, da de, for at opnå den ønskede effekt på din krop, generelt er for stærke for dit ansigt.

Egenskaber

⭐️ Produceret af naturlige ingredienser af højeste kvalitet
⭐️ 100% fri for skadelige stoffer og parfume
⭐️ Allergivenlig
⭐️ Vegansk
⭐️ Produceret i Danmark

Personlig pleje på den simple måde – vores tilgang

At passe på sig selv er ofte alt for kompliceret med en jungle af produkter og muligheder at vælge imellem. Desværre checker mænd ofte ud pga. dette og ender med at forsømme deres hud.

Vi ønsker at gøre personlig pleje for mænd nemt og ligetil. At være den bedste version af dig selv starter med fundamentet og her er ansigt og krop det første sted du bør tage fat. Vores produkter er alle uden enhver form for skadelige stoffer og er alle allergivenlige, så du kan anvende dem uden bekymring.

Et smalt udvalg af produkter, der dækker flere behov, efterlader din hylde ryddelig og gør din morgen rutine let og enkel - så du får det gjort!

Rutinen

Vores rutine kredser omkring dit daglige brusebad. Når du står i badet følger du blot disse trin:

  1. Skyl ansigtet med vores Face Wash
  2. Vask kroppen med vores Body Wash
  3. Tør dig af og barber om nødvendigt
  4. Anvend vores Moisturiser på ansigtet

At passe godt på din hud kan være så simpelt som det. Med denne rutine sikrer du, at den første og mest kritiske del af dit fundament, din hud, er sund og rask!