Vores Moisturiser tjener et dobbelt formål, som både en fugtighedscreme til dit ansigt og en aftershave, så du har et produkt mindre at bekymre dig om.

Fugtighedscremen er i gelform, hvilket er meget let for din hud at absorbere. Resultatet er en hurtig måde at holde dit ansigt sundt på uden at det er fedtet den halve dag. Fugtighedscremen indeholder hyaluronsyre og macadamiaolier, som har fremragende fugtgivende egenskaber, men som også beroliger huden, hvilket gør den velegnet som aftershave.

Egenskaber

⭐️ Produceret af naturlige ingredienser af højeste kvalitet
⭐️ 100% fri for skadelige stoffer og parfume
⭐️ Allergivenlig
⭐️ Produceret i Danmark

Personlig pleje på den simple måde – vores tilgang

At passe på sig selv er ofte alt for kompliceret med en jungle af produkter og muligheder at vælge imellem. Desværre checker mænd ofte ud pga. dette og ender med at forsømme deres hud.

Vi ønsker at gøre personlig pleje for mænd nemt og ligetil. At være den bedste version af dig selv starter med fundamentet og her er ansigt og krop det første sted du bør tage fat. Vores produkter er alle uden enhver form for skadelige stoffer og er alle allergivenlige, så du kan anvende dem uden bekymring.

Et smalt udvalg af produkter, der dækker flere behov, efterlader din hylde ryddelig og gør din morgen rutine let og enkel - så du får det gjort!

Rutinen

Vores rutine kredser omkring dit daglige brusebad. Når du står i badet følger du blot disse trin:

  1. Rens dit ansigt med vores Face Wash
  2. Vask kroppen med vores Body Wash
  3. Tør dig af og barber om nødvendigt
  4. Påfør Moisturiseren på dit ansigt

At passe godt på din hud kan være så simpelt som det. Med denne rutine sikrer du, at den første og mest kritiske del af dit fundament, din hud, er sund og rask!