Undertrøjen leverer hvor den skal, med både beskyttelse mod sved under armene og uønsket eksponering af din hud under skjorten.

Derfor skal din undertrøje ikke være hvid!

Der virker logisk at bruge en hvid undertrøje under en hvid skjorte, men gør du det opstår der typisk en meget klar hvid linje hvor undertrøjen stopper. Dette sker fordi der er en meget skarp kontrast mellem den hvide undertrøje og din hud.

Benytter du i stedet undertrøjer, der er lavet i grå melange, vil de gå meget bedre i et med din hud og være usynlige under skjorten.

Undgå svedpletter under armene

En undertrøje vil spare dig for mange ubehagelige situationer med svedpletter på skjorten. Den forlænger samtidig din skjortes levetid, da din skjorte ikke længere er i direkte kontakt med din hud.

Alle mennesker er forskellige, og det samme gælder når det kommer til sved. Nogle kæmper meget med det, mens andre nærmest ikke behøver at tænke over det. Men selvom du er blandt dem, som ikke kæmper med svedpletter, så vil der altid være situationer hvor de opstår.

Årsagerne og situationerne kan være mange, men fælles for dem er, at de altid opstår der, hvor du har mindst brug for det. Et vigtigt møde, en eksamen, du skal holde et oplæg, en jobsamtale, eller bare en aircon der ikke virker.

Uanset om årsagen er stress, nervøsitet, spænding, eller at det bare er varmt, så er det aldrig en rar situation at befinde sig i. Heldigvis kan du nemt forebygge dette ved at benytte en undertrøje. En undertrøje fungerer som en buffer under din skjorte og absorberer sveden fra din hud, så den ikke overføres direkte til skjorten. Har du en undertrøje på, skal der derfor væsentligt mere sved til før undertrøjen ikke kan håndtere det og det overføres videre til skjorten.

Yderligere egenskaber

Den traditionelle O-neck er skåret lidt dybere end normalt, hvilket giver dig mulighed for at have den øverste knap i skjorten åben uden at undertrøjen ses. Den har en god længde, hvilket sikrer at den bliver nede i underbukserne (ja, den skal ned i underbukserne). Når undertrøjen er nede i underbukserne, har du det bedste fundament for at holde din skjorte nede i bukserne. I tillæg giver undertrøjen en smule mere varme end en traditionel Singlet.

Vores undertrøjer med ærmer er en personlig favorit, som leverer gennem hele ugen.

Undertrøjen er lavet af 100% bomuld i høj kvalitet.

Størrelsesguide

Size guide til undertrøjer