Vores skjorter er lavet af 100% bomuld i høj kvalitet, og alt fra vævningen til påsætningen af den sidste knap bliver udført i EU.

Måleguide

Hav venligst følgende in mente når du tager dine mål:

Kropsmål

Sørg for at stå en opret med en afslappet og naturlig holdning når du tager mål på kroppen. Målebåndet skal løbe tæt rundt om kroppen men ikke strammes til så det maser huden. Vi sørger for at oversætte dine kropsmål til passende mål for skjorten, så det er vigtigt at du ikke lægger ekstra længde eller vidde i dine mål. Målene skal være de rene mål uden justeringer.

Skjortemål

Hvis du vælger at tage mål fra en skjorte du har i forvejen som passer dig godt, så replikkerer vi skjortens mål. Du kan altid justere målene hvis du f.eks. ønsker et lidt længere ærme eller lign. men er godt tilfreds med hvordan skjorten ellers tager sig ud.

Det hele handler om fit

All about the fit

Selv de dyreste og bedste skjorter vil se billige ud hvis de ikke passer dig ordentligt. Pasformen på dit tøj er noget af det vigtigste for din stil, og derfor sælger vi kun skjorter i en størrelse, nemlig din!

Hvis du vælger at tage dine kropsmål, så laver vi som udgangspunkt skjorten slimfit - dvs. den bliver syet efter din figur, dog med lidt rum til at ånde. Ønsker du en mere afslappet eller kropsnær pasform, så skriv det i noten til ordren - vi kontakter dig hvis vi er i tvivl.

Du er også velkommen til at række ud til os direkte her hvis du har nogle spørgsmål eller specifikke ønsker.