Elegance over alt – Oxford Strap er en gentleman's "goto" til formelle outfits.

Vores Oxford Strap er en tidløs essential, der hører hjemme i alle gentlemen's garderobe. Den glatte læderoverflade passer med formelle og business sko. Bredden på 3,3 cm giver bæltet et diskret, men stadig maskulint udseende, der er ideelt til formelle outfits. Sølvspændet understreger elegancen i din stil og matcher godt med et sæt sølv manchetknapper.

Bæltet er lavet af 100% ægte læder, der giver dig den bedste holdbarhed og ensartet udseende gennem bæltets levetid. Hullerne til spændet er lavet til at understøtte den lange levetid af bæltet med deres ovale form. Ovale huller lader spændets stift hvile i dem ubesværet og reducerer stress og slid.

Spændet er aftageligt, hvilket giver mulighed for præcise justeringer at bæltets længde, dog med brug af værktøj. Det betyder, at hvis du er i mellem to størrelser, bør du vælge den større størrelse og skære den overskydende længde af. For at gøre dette skal du fjerne spændet, afskære den ønskede længde og slå et nyt hul til spændets skrue.

Størrelsesguide

Bæltets størrelse måler, fra der hvor spændet fastgøres (punkt A nedenfor) til enden af bæltets spids (punkt B nedenfor). Generelt bør dit taljemål være ca. 15-20 cm kortere end bæltet for at opnå en god pasform.

Tegning af mål for bælte

size guide til bælter