Fordelen ved en gråmeleret undertrøje

Der virker logisk at bruge en hvid undertrøje under en hvid skjorte, men gør du det opstår der typisk en meget klar hvid linje hvor undertrøjen stopper. Dette sker fordi der er en meget skarp kontrast mellem den hvide undertrøje og din hud.

Benytter du i stedet en undertrøje i grå melange, vil den gå meget bedre i et med din hud og være mindre synlig under skjorten.

Forebyg svedpletter og skjolder på skjorten

En undertrøje vil spare dig for mange ubekvemte situationer med svedpletter på skjorten. Samtidig forlænger den din skjortes levetid, da skjorten har væsentligt mindre kontakt med din hud.

Alle mennesker er forskellige, og det samme gælder når det kommer til sved. Nogle kæmper meget med det, mens andre nærmest ikke behøver at tænke over det. Men selvom du er blandt dem, som normalt ikke kæmper med svedpletter, så vil der altid være situationer hvor de opstår.

Årsagerne og situationerne kan være mange, men fælles for dem alle er, at de altid opstår der, hvor du har mindst brug for det. Et vigtigt møde, en eksamen, du skal holde et oplæg, en jobsamtale, eller bare en aircon der ikke virker.

Uanset om årsagen er stress, nervøsitet, spænding, eller at det bare er varmt, så er det aldrig en rar situation at befinde sig i. Heldigvis kan du nemt forebygge dette ved at benytte en undertrøje. En undertrøje fungerer som en buffer og absorberer sveden fra din hud, så den ikke overføres direkte til din skjorte eller trøje. Har du en undertrøje på, skal der derfor væsentligt mere til før sveden bliver synlig.

Specifikationer

  • 100% bomuld
  • Strikket stof giver en tæt og fleksibel pasform
  • Rundstrikket torso for optimal komfort

Størrelsesguide

Size guide til undertrøjer