Valget af underbukser - en simpel proces

Inden for underbukser til herre er der tre hovedområder, du bør fokusere på: Kvalitet, farve og stil. Sørg for, at du kan sætte hak ved alle tre parametre, før du slår til. Dit undertøj er ikke stedet, hvor du ønsker at træde ved siden af.

#1 – Kvalitet i metervaren

Først, og vigtigst af alt, så sørg for at dit undertøj er lavet af tekstiler i en god kvalitet. Intet er værre end at gå med et sæt underbukser i dårlig kvalitet en hel dag.

Vores boxershorts er lavet af økologisk bomuld i høj kvalitet, der sikrer din komfort hele dagen!

#2 – Farven på underbukserne

Hold det enkelt og vælg den klassiske hvid eller moderne sort. Dit undertøj er ikke stedet at vise dig frem eller prøve på at være trendy. Vi anbefaler at du holder dig væk fra det flamboyante med hensyn til farver og design. Du er ikke 15 år længere... hold det klassisk og clean!


Hold dig til en retro hvid eller moderne sort når du vælger farver i dit undertøj

#3 - Modeller af mænds undertøj

Afslutningsvis, er du nødt til at vælge din stil. Hvilken model undertøj du føler dig godt tilpas i kommer an på personlig præference. Nedenfor er en oversigt over de mest almindelige (og acceptable) stilarter.

Oversigt over forskellige modeller af underbukser

Briefs og boxershorts (løse) blev introduceret i 1930'erne og blev hurtigt populære. Siden da har mange afarter optrådt på markedet med varierende popularitet, men intet fik rigtig fat. Det var indtil 1980'erne, hvor Trunks og Boxer briefs kom til (begge bliver ofte bare kaldt boxershorts nu). Disse nye designs tog komforten til et nyt niveau og som et resultat, vandt de hurtigt popularitet.

Langt de fleste mænd vil være mest komfortable i et sæt Boxershorts eller Trunks. Det er de modeller, som jeg selv bruger hver dag, og det lader til jeg ikke er alene om den præference. Undersøgelser har vist, at mere end 70% af kvinderne foretrækker disse to modeller på mænd, og de er simpelthen bare de mest komfortable.

Om det skal være den ene eller den anden er et spørgsmål om personlig smag med hensyn til benlængde. Når alt kommer til at, så er det vigtigste, at du føler dig godt tilpas!

Se vores udvalg af underbukser her