Få styr på fundamentet

En gentleman's guide til undertøj

Opbyg din base er en gentleman's guide til undertøj i tre dele. Serien dækker do's og don'ts når det kommer til mænds undertøj. Vi starter fra bunden med sokker i del 1, går over til undertøj i del 2, og endelig slutter vi med undertrøjer i del 3.

Læs mere om hver del ved at følge nedenstående links:

Efter at have læst dette, vil du ikke længere risikere at lave nogle af de mest almindelige fejl mænd laver, når de vælger undertøj. Fejl som de, i sagens natur, oftest ikke engang er klar over. Desværre gør disse fejl, at de skiller sig ud på en uheldig måde, hvilket underminerer deres stil og autoritet.

Ved du allerede, hvad du vil have?

Så hop direkte til vores shop og byg din base efter vores principper.

Vores udvalg af sokker vil udstyre dig med sokker til både arbejdsugen og weekenden. Klassisk sort er en essentiel del af en professionel garderobe, som får dig gennem ugen. Når vi når weekenden, krydrer vi tingene med lidt farve i vores Casual sokker.

Blandt vores underbukser finder du et par moderne boksershorts samt et par retro trunks. Begge modeller kommer i både sort og hvid, men en klassisk gentleman bruger selvfølgelig hvid.

Du har naturligvis også brug for et stabilt lager af undertrøjer for at holde stilen skarp hele ugen. Vi har modeller både med og uden ærmer, at vælge imellem afhængigt af din præference. En undertrøje med ærmer vil dog altid være vores favorit!